Om os

Home/Om os
Om os 2017-10-05T22:26:53+00:00

Velkommen til Connector

Connector er et konsulenthus med speciale i forandring, ledelse og organisation. Vi har eksisteret siden 1980 og har mere end 35 år opsamlet og anvendt erfaring, rutine og viden til gavn for mennesker, organisationer og samfund.

Vi er drevet af at ville inspirere og udfordre mennesker til at sætte nye mål for virkelyst og vækst – og hjælpe dem gennem gode forandringsprocesser i deres organisationer.

Gode forandringsprocesser er afhængig af ledelse. God ledelse, der med holdning, empati og gennemslagskraft får organisationen til at lykkes. Connector arbejder med ledelsesudvikling i mange dimensioner: Det personlige lederskab, forandringsledelse, driftsledelse, ledelsesteam, lederuddannelse, coaching – bare for at give nogle eksempler.

Forandringer sker ikke alene, fordi ledelsen beslutter det. Connector hjælper med at skabe forudsætningerne for de ønskede forandringer. Vi arbejder med organisationsudvikling i form af fx strukturændringer, forretningsudvikling, kvalitetsudvikling, kompetenceudvikling, kundeorientering, styringsmodeller, analyser og evalueringer.

Connector hjælper med at realisere udviklingsstrategierne ved at vælge, tilrettelægge og effektivt udføre de rigtige projekter. Vi har omfattende erfaring med at drive og implementere projekter gennem projektledelse, porteføljeledelse og programledelse i praksis.

Vores filosofi og værdisæt i alle opgaver beror på at “problem og løsning har samme DNA”. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i kundens specifikke behov, og vi hjælper kunderne med at finde egne svar på egne problemstillinger. Derfor tror vi på løsninger, der udvikles i et tæt og fleksibelt samspil med kunden.