Mikael Elkan - tlf. 23961030 - e-mail elkan@connector.dk
Mikael Elkan - tlf. 23961030 - e-mail elkan@connector.dkChefkonsulent

Om Mikael

Mikael har siden år 2001 arbejdet med udvikling af ledere, teams og organisationer i både private og offentlige virksomheder – både som ansat og konsulent. Mikael er en dygtig rådgiver, formidler og facilitator, der evner diplomatisk udfordring af forståelser.

Mikaels styrker er helhedsforståelse, navigere i høj kompleksitet og under svære betingelser. Som person tager han ansvar, stiller spørgsmål, er rolig, interesseret, idérig, har humor og er imødekommende.

Som ekstern lektor på CBS (fra 2009) i organisationsanalyse har Mikael både en stor teoretisk viden og erfaring med organisationer og deres processer, problemer og modenhed med et blik for hvad der kræver hvilken ledelsesopgave. Mikael formår at omsætte det bløde til det hårde og skabe klare, målbare resultater og handlinger.

Mikael er uddannet Cand.mag. i dansk fra Københavns Universitetet, er ekstern lektor ved Institut for Organisation på CBS, underviser i strategi og projekter på D.T.U., er uddannet coach, konfliktmægler, projektleder, organisationspsykologi og er efteruddannet i Psykologi ved Københavns Universitet.

Mikael har været en del af Connector A/S siden 2022.

Tilbage til teamet