Velkommen til Connector

​I Connector arbejder vi for at skabe sammenhæng i den offentlige sektor.

​Det gælder bedre sammenhæng mellem ambition og retning (strategi), mellem intention og adfærd (forandring og implementering), mellem forretning, processer og struktur (organisationsudvikling), mellem fortid og fremtid (kulturudvikling) og mellem behov og kompetencer (ledelsesudvikling).

​Det gør vi fordi, vi er overbeviste om, at bedre sammenhæng frigør energi, øger arbejdsglæden, forbedrer effektiviteten og skaber bedre og mere bæredygtige resultater til gavn for samfund, borgere og kunder.

Vi er erfarne konsulenter, der selv har både ledet og levet i store organisationer. Vi kender praksis og sætter en dyd i at arbejde i sektorer, hvor vi ved hvad det handler om. Uanset om du møder os som ledelsesrådgivere eller proceskonsulenter, vil du opleve os som nysgerrige, nærværende og professionelle.

​Vi har omfattende viden om strategi, organisation, ledelse og mennesker. Vi er særdeles fagligt og metodisk bevidste, men også pragmatiske i forhold til hvilken tilgang, der passer bedst til den enkelte leder og organisation. Det er vi, fordi kernen i vores konsulentarbejde er at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer – på kundernes egne præmisser.